Versnel innovatie met de Impulsum Group

Door specifieke IT oplossingen te ontwikkelen voor de unieke vraagstukken van onze klanten, ondersteunen wij ze met het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Lees meer over onze business units die hun expertise inzetten bij onze klanten.

West

Klantgeoriënteerd software engineering voor complexe bedrijfssystemen
Ga naar website

Nimbus360

Moderne managed hosting en digitale beveiliging gespecialiseerd in grote en complexe ondernemingen
Ga naar website

Neobis

Software oplossingen voor bedrijfsprocesautomatisering
Ga naar website

Bestuur en Bedrijfscultuur

De Impulsum Group is ontstaan vanuit een samenvoeging van softwareontwikkelaar West IT Solutions en bedrijfssoftware implementatiepartner Neobis. Omdat wij als IT dienstverlener onze service van begin tot eind willen leveren, is hier in 2018 Nimbus360 aan toegevoegd en is daarmee de Impulsum Group ontstaan.
Mark van Deursen – CEO
Mark is al jaren werkzaam in de IT branche. Zo is hij zijn carrière gestart bij BEST Environmental & Safety Technology waarna hij in 2009 Neobis IT & Managing Consulting oprichtte. Inmiddels is Mark als CEO van de Implusum Group actief als directeur van West IT Solutions en Nimbus360. Mark zijn focus ligt op het ontwikkelen en implementeren van bedrijfsstrategieën, het structureren en verbeteren van bedrijfsprocessen en het samenbrengen van professionals die van aanpakken weten.
Sjaak Tuwanakotta – CCO
Sjaak is al ruim 30 jaar actief aan de commerciële kant van het IT werkveld. Zo heeft hij jarenlang in verschillende sales-en managementfuncties gewerkt bij Westland Energie, maar ook bij Essent (RWE) en Neobis IT & Management Consulting. Inmiddels is Sjaak als CCO eindverantwoordelijk voor de sales-en marketing activiteiten binnen alle divisies van de Impulsum Group.
Stats
Impulsum Group
600+
Projecten
35
Jaren in bedrijf

Wij maken graag kennis met u, om uit te zoeken hoe we kunnen samenwerken

Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Dan horen wij graag van u voor een nadere kennismaking.