West IT Solutions zet Data Science in voor bedrijfsontwikkeling en -innovatie

← Nieuws
April 23, 2018

West IT Solutions staat bekend om haar kennis en ervaring in complexe IT-vraagstukken. Wij ondersteunen onze klanten hier al meer dan 30 jaar mee.

Data omzetten naar inzichtelijke en behapbare informatie

Onze medewerkers zijn voor een groot deel wetenschappelijk geschoold op het gebied van wiskunde, informatica en kunstmatige intelligentie. Hierdoor zijn wij perfect in staat om de verbanden te vinden in complexe, veelal ongestructureerde data en deze terug te brengen naar inzichtelijke en behapbare informatie, die direct bruikbaar is voor de ondersteuning van uw besluitvorming. Van strategisch tot operationeel!

Data Science geeft u nieuwe inzichten in uw data

Hierdoor is onze nieuwe Data Science-dienstverlening geknipt om organisaties te ondersteunen om deze complexe materie toe te passen op de dagelijkse werkzaamheden. Gedurende een afgebakende periode, maken wij uw vraagstukken inzichtelijk en bieden wij u een nieuwe blik op uw data.

We beginnen hierbij altijd met het identificeren en verklaren van patronen. Vervolgens worden de inzichten die hierbij zijn opgedaan gebruikt voor het ontwikkelen van voorspellingsmodellen die kunnen worden ingezet bij de dagelijkse werkzaamheden. Afwijkingen worden gedetecteerd en we leggen de vinger op de zere plek. Waar is een efficiëntieslag mogelijk?

Zoals u van ons gewend bent zullen wij bovendien nooit het hoofddoel uit het oogverliezen: waarde toevoegen voor uw bedrijf.

Meer weten?

Binnenkort vertellen wij uitgebreid hoe deze dienst u kan helpen in uw bedrijfsontwikkelingen en -innovatie. Wilt u daar niet op wachten? Neem gerust contact met ons op! sales@west.nl