West IT Solutions op EEMCS Recruitment Days TU Delft

← Nieuws
January 22, 2018

Van 19-23 maart 2018 vinden de EEMCS Recruitment Days 2018 plaats. Dit jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door de studievereniging voor Electrical Engineering studenten aan de TU Delft.

EEMCS Recruitment Days 2018

Recruitment Days TU DelftDeze Recruitment Days zijn bedoeld als wervingsdagen van de faculteit Electrical Engineering, Applied Mathematics en Computer Science van de TU Delft.

Op dit bijzondere evenement kunnen bedrijven die op zoek zijn naar elektrotechnici, wiskundigen of informatici heel gericht in contact komen met deze speciale doelgroep. Studenten en bedrijven kunnen hun interesses aangeven. Zo kan een bedrijf op één dag wel twaalf studenten individueel spreken. Vaak leiden deze gesprekken tot stageplekken, afstudeeropdrachten of de invulling van vacatures.

West IT Solutions is al meerdere jaren een van de bedrijven waarbij studenten zich kunnen oriënteren en in gesprek komen. Ook dit jaar weer dus.

Het team van West

Ons team bestaat uit hoog opgeleide software engineers, met uiteenlopende specialisaties als IT development, business consultancy, econometrie, wiskunde, elektronica en implementatiemethodieken.

Samen maken wij werken met IT slimmer, veiliger, begrijpelijker, efficiënter en vooral: leuker!

collegas bij West

Onze specialisten houden zich bezig met applicatieontwikkeling, systeem-implementaties, security vraagstukken, advisering, hosting en support.

Wij zetten onze kennis en expertise in om de IT-omgeving van onze klanten (verder) te optimaliseren. Soms komt een al bestaande oplossing van pas, in andere gevallen wordt deze geheel voor de klant op maat ontwikkeld.

Vacatures voor software engineers en consultants

Wij zoeken software engineers en consultants: teamspelers die aantoonbare affiniteit en ervaring met internettechnologie in de breedste zin hebben, en die ook zelfstandig binnen het team aan de slag kunnen.

Ben jij student aan de TU Delft en heb je interesse in een functie of stage bij West? Kijk dan snel naar ons profiel op eemcs.com.

Studeer je niet aan de TU maar heb je wel interesse in een baan bij West? Kijk eens naar onze vacatures op www.west.nl/vacatures